Praktisch en Contact

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Dan bekijken we samen of ik iets voor jou kan betekenen. Afspraken kunnen momenteel alleen op woensdagen ingepland worden.

15 + 6 =

Locatie

Sint Antoniusstraat 8
4902 PV Oosterhout

Telefoon

06 8120 0687

E-mail

info@praktijkvanoers.nl

Praktische informatie

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Vergoede zorg
  • Zorroo Zorg & Welzijn

Ben je tussen de 16 en 18 jaar? En is je huisarts aangesloten bij Zorroo – Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken? Dan wordt de zorg na verwijzing van de huisarts volledig vergoed.

  • Via de verzekering

Ben jij 18 jaar of ouder? Helaas is vergoeding uit de basisverzekering niet mogelijk.

In sommige gevallen kan je wel een vergoeding krijgen vanuit een aanvullende verzekering. De kosten zijn dan alsnog het grootste deel voor jezelf. Neem contact op met je zorgverzekering om te kijken hoe dit bij jou zit. Is er sprake van een gedeeltelijke vergoeding? Dan betaal je de nota eerst zelf. Vervolgens kan je hem indienen bij je zorgverzekeraar.

In de toekomst hoop ik verzekerde zorg aan te kunnen bieden. Dit hangt samen met de vereenvoudiging van de beroepenstructuur psychologische zorg. Per 1 januari 2025 geldt er namelijk één basisberoep voor psychologische zorg in de Wet BIG: de gezondheidszorgpsycholoog-generalist.

  • Via jouw werkgever

Steeds vaker ondersteunen werkgevers je als hulp nodig hebt.  Werkgevers stellen dan een budget beschikbaar. Zij hebben er tenslotte ook voordeel van als het goed gaat met jou. Informeer eens bij jou werkgever hoe dit zit. Wellicht kunnen zij jou helpen met de bekostiging.

Onverzekerde zorg

Tarieven

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZA) bepaalt jaarlijks het tarief voor het bieden van geestelijke gezondheidszorg. Op basis hiervan zijn de volgende tarieven tot stand gekomen:

Kennismaking en intakegesprek 60-75 min: 124 euro-153 euro*

Behandeling 45 min: 105 euro*

Behandeling 60 min: 124 euro*

*De tijd die is aangegeven is de directe tijd met jou. Daarnaast is er ook indirecte tijd verbonden aan een afspraak. Denk bijvoorbeeld voorbereiding, rapportage, het bijwerken van het dossier, etc. Dit varieert van 15 minuten per behandeling tot 30 minuten bij een intakegesprek.

Betalingsvoorwaarden

De betalingsvoorwaarden vind je hier.

Aanmelden

Wil jij je aan melden, dat kan! Momenteel kunnen afspraken enkel op woensdagen ingepland. Wil je graag een afspraak, maar liever online? Geen probleem. Dan bekijken we de mogelijkheden. De kosten blijven hetzelfde. Kijk hier voor onder het kopje ‘Tarief’.

Wachttijden

Er zijn op dit moment geen wachttijden. Let op! Momenteel kunnen afspraken enkel op woensdagen ingepland worden.

No show beleid

Wil je de afspraak afzeggen? Stuur dan een mail naar info@praktijkvanoers.nl. Doe dit dan wel uiterlijk 24 uur van te voren. Er is dan nog ruimte om iemand anders in te plannen. Anders worden helaas de kosten van de afspraak voor de helft van de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Waar kan ik terecht buiten mijn afspraken om?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je vanwege een acute of onvoorziene situatie eerder hulp nodig hebt.  En je kunt dus niet op je afspraak wachten. Het gaat dan niet meer over lichte tot matige psychische klachten. Denk bijvoorbeeld aan aanhoudende gedachten over zelfmoord. Neem in dat geval contact op met je huisarts.  Daarnaast kun je 24 uur per dag terecht bij 113. Je kunt gratis en anoniem chatten of bellen.

113 Zelfmoordpreventie

Telefoonnummer: 0800-0113

Misschien is het minder dringend. Maar heb je tussen de afspraken door toch behoefte om met iemand te praten. Misschien wil je wat kleine tips. Of heb je behoefte aan gewoon een luisterend oor.  Kijk dan is op de website Jongeren Hulp Online.  Hier vind je meer dan 20 hulplijnen die je snel, anoniem en gratis hulp bieden. Via de chat, telefoon of e-mail. Per hulplijn staat duidelijk de leeftijd aangegeven en wat ze doen. Bijna alle hulplijnen zijn er ook voor 18 jaar en ouder.

Jongeren Hulp Online | Goede hulp binnen handbereik

Klachtenregeling

Het kan natuurlijk zijn dat je het ergens niet mee eens bent. Mocht je een opmerking of klacht hebben dan kan je dit in eerste instantie bij mij melden. We zullen het samen bespreken en zoeken naar een oplossing. Komt hier niet de oplossing uit zoals je had gehoopt? Dan kan je naar de klachtencommissie van het NIP. Ben je 18 jaar of ouder? Dan kan je gebruik maken van Klachtenportaal Zorg. Je kunt dan terecht bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Klacht indienen over geleverde zorg – Klachtenportaal Zorg

 

Ervaringen

Voel de ruimte om je ervaring te delen of ervaringen te lezen van anderen. Ik vind het belangrijk om deze ervaringen te gebruiken ter verbetering van mijn handelen.

Privacy

Van Oers Psychologie hecht veel waarde aan de zorgvuldige omgang van jouw gegevens. Meer informatie hierover vind je in de privacyverklaring.

Afspraak maken? Neem gerust contact met me op!